Croissant Marciński połączenie ultra delikatnego, ręcznie przez Nas robionego croissanta maślanego z niezwykle aromatycznym nadzieniem z białego maku, kandyzowanej skórki pomarańczowej, marcepanu w towarzystwie rodzynek, migdałów i orzecha włoskiego. Złocista, wspaniale chrupiąca skórka polana jest lukrem i obficie posypana skórką z pomarańczy oraz drobno posiekanymi orzechami włoskimi oraz migdałami. Francusko-wielkopolska fuzja smaków zagościła w Świeżo Upieczonej jako elegancka wersja tradycyjnego rogala, Nasza wersja ;)
Gotowi by dać się ponieść miękkiemu, nieco wilgotnemu wnętrzu pełnego korzennych nut? Zapraszamy :)!
Skład: mąka pszenna, masło (śmietanka), mleko, jajka, biały mak, migdały, orzechy włoskie, marcepan, rodzynki, kandyzowana skórka z pomarańczy, rum ciemny Captain Morgan; Lukier: mleko, cukier puder, amaretto.

