Nasze naturalne wypieki!

Chleb robiony jest na zakwasie z wykorzystaniem zimnej fermentacji, bez dodatku drożdży.

Wszystko przygotowujemy i pieczemy na miejscu z wykorzystaniem świeżych i lokalnych produktów. Do wypieków drożdzówek używamy masła oraz jajek "zerówek".

swiezo-upieczona-logo
  • Chleb pszenny
    13 PLN
  • Chleb żytni
    14 PLN
  • Chleby z dodatkami (orzech, figa, mak, sezam, kasze, oliwki, etc.)
    13-19 PLN
  • Bagietka
    9 PLN
  • Ciabatta klasyczna
    5 PLN
  • Ciabatta z dodatkami
    5 PLN
  • Croissant
    8 PLN
  • Croissant podwójnie zapiekany z kremem i owocami
    12-14 PLN
  • Croissant podwójnie zapiekany wytrawny
    15 PLN
  • Pain au chocolat
    9 PLN
  • Danisz wytrawny
    12-13 PLN
  • Canelé
    6 PLN
  • Pastéis de Nata
    7 PLN
  • Cynamonka
    8 PLN
  • Kardamonka
    9 PLN
  • Drożdżówka wegańska
    8 PLN
  • Drożdżówka sezonowa
    10-11 PLN
  • Bostock
    10-12 PLN
  • Chałka
    14PLN

Każdy bochenek, bagietka, ciabatta, pain ai chocolat, danisz, canele, drożdżówka, croissant, pastis de lata, cynamonka, kardamonka, bostock, chałka, etc. są wyrabiane ręcznie na miejscu.

swiezo-upiecona-canele

Godziny otwarcia*

  • Poniedziałek
    zamknięte
  • Wtorek-Piątek
    7:00 - 15:00
  • Sobota
    8:30 - 13:00
  • Niedziela
    zamknięte

*lub do ostatniego bochenka

Gorące z pieca

Wszystko przygotowujemy na miejscu ze świeżych lokalnych produktów, bez dodatku polepszaczy czy drożdży (chleb)

Sezonowy asortyment

Wraz ze zmianą pór roku będziemy przygotowywać sezonowe wypieki

Dla Wegan

Będziemy przygotowywać także wersje wegańskie niektórych z naszych wypieków.
Z czasem będziemy rozszerzać nasz asortyment