Chleb robiony jest na zakwasie z wykorzystaniem zimnej fermentacji, bez dodatku drożdży.
Wszystko przygotowujemy i pieczemy na miejscu z wykorzystaniem świeżych i lokalnych produktów. Do wypieków drożdzówek używamy masła oraz jajek "zerówek".
Chleb robiony jest na zakwasie z wykorzystaniem zimnej fermentacji, bez dodatku drożdży.
Wszystko przygotowujemy i pieczemy na miejscu z wykorzystaniem świeżych i lokalnych produktów. Do wypieków drożdzówek używamy masła oraz jajek "zerówek".
Każdy bochenek, bagietka, ciabatta, pain ai chocolat, danisz, canele, drożdżówka, croissant, pastis de lata, cynamonka, kardamonka, bostock, chałka, etc. są wyrabiane ręcznie na miejscu.
*lub do ostatniego bochenka
Wszystko przygotowujemy na miejscu ze świeżych lokalnych produktów, bez dodatku polepszaczy czy drożdży (chleb)
Wraz ze zmianą pór roku będziemy przygotowywać sezonowe wypieki
Będziemy przygotowywać także wersje wegańskie niektórych z naszych wypieków.
Z czasem będziemy rozszerzać nasz asortyment
11 w magazynie
11 w magazynie
5 w magazynie
2 w magazynie
2 w magazynie
1 w magazynie
1 w magazynie
2 w magazynie